Reparation af låse

Service og reparation af låse

Låse bliver slidte efter noget tid. Døre bevæger sig, når vejret skifter. Andre gange er der bare noget, der går i stykker – det gælder også for låse. Vi tilbyder service og reparation af låse i København og på Amager til Købehavns laveste montørpriser.

Digitalt og elektronisk låsesystem til privat og erhverv
Reparation af låse af låsesmed i København og på Amager

Reparation af låse i Købehavn og på Amager

Når vi ankommer, starter vi at finde frem til den bedste løsning. Vi laver en vurdering af om låsen kan repareres – f.eks. med reservedele – eller om vi i stedet skal udskifte låsen.

Vi kan hjælpe med alle typer låseopgaver, og i det fleste tilfælde kan vi løse problemet med det samme, da vi har alle de mest almindelige låse og reservedele med i vores servicevogn.

Ingen opgave er for lille eller for besværlig. Har vi ikke de nødvendige reservedele eller låse med i servicevognen, kan vi næsten altid skaffe det hjem via vores grossister.

I mange tilfælde er det småting, der gør at låsen ikke virker korrekt, så en reparation af låse ikke er nødvendig. Og det kan normal løses ved at rense / smøre / justere lidt på låsen.

Hos Låseservice København får du Københavns skarpeste montørpris – og de fleste opgaver kan løses inden for en time. Dertil kommer eventuelle udgifter til reservedele.

Skal du have repareret din lås?

Klik på knappen her under, og kontakt os omkring dine ønsker.