Elektroniske låse

Montering og reparation af Elektroniske Låse

Vil du have en intelligent lås, hvor nøgler er fortid og sikkerheden i top, så er elektroniske låse det rigtige valg.

Digitalt og elektronisk låsesystem til privat og erhverv
App til elektroniske låse

Elektroniske låse fjerner behovet for nøgler

Elektroniske låse til erhverv og privat

Elektroniske låse kender du måske primært fra din arbejdsplads, men det bliver efterhånden mere og mere normalt med elektroniske låse i private boliger – og det kan vi godt forstå.

En elektronisk lås er en meget sikker løsning med høj brugervenlighed. Elektroniske låse gør det muligt at åbne låsen enten med en kode i det indbyggede tastatur, med en nøglebrik eller med en app på din mobil.

Derudover er koden til låsen superlet at ændre, når du vil, hvis der skulle være behov for det. Det betyder også at du øjeblikkeligt kan deaktivere en nøglenbrik, der er mistet eller stjålet. En hurtigere og billigere løsning end at skulle omkode eller skifte hele låsen, hver gang en nøgle bliver væk.

En elektronisk lås giver også øget sikkerhed fordi den som udgangspunkt altid er låst, når døren lukkes. Så du slipper for at bekymre dig om, hvorvidt du har husket at låse døren.

Brug app til din elektroniske lås

Åben døren med en app

Vil du have mulighed for at åbne og lukke din lås med din telefon, kan du tilkøbe en app, der gør det muligt. Det er en rigtig god måde at gøre livet lettere for dig selv, hvis du har andre, der regelmæssigt skal have adgang til din bolig, såsom rengøring – eller hvis du f.eks. skal udleje din bolig.

Oplåsning med app er et tilkøb, så du vil derfor stadig have mulighed for at bruge kode eller nøglebrik, selvom du vælger app som en mulighed.

Kontakt os for et godt tilbud.

Åben døren med app til elektronisk lås

Brug app til din elektroniske lås

Der findes forskellige typer af elektroniske låse. Overordnet set taler vi om to typer låse: en kodelås, som kun kan åbnes med en kode, fjernbetjening eller låsebrik. Det vil oftest være den type, du støder på.

En anden og nyere type lås minder meget om den første. Her kombineres dørtelefoni med en ren app-service, hvor oplukning af døren foregår via din smartphone. I denne løsning er der ikke nogen mulighed for at bruge en kode eller nøglebrik uden også at have en anden type eletronisk lås installeret.

Hos Låseservice København er vi specialister i de to elektroniske låse, Yale Doorman og Yale Linus. Og vi anbefaler dem med glæde, da vores erfaring er at de passer godt til det danske marked og næsten ingen reklamationer har.

Skal du have en elektronisk lås?

Klik på knappen her under, og kontakt os omkring dine ønsker.