Montering af låse

Udskiftning og montering af låse i hele København og Amager

Er dine gamle låse ikke tidsvarende længere? Ønsker du at sikre dig bedre, eller vil du blot sikre dig at der ikke er nogen nøgler i omløb som du ikke kender til? Så bestil en udskiftning af låse.

Montering af låse af Låseservice København
montering af låse af låsesmed i København og på Amager

Montering af låse – Nye låse sikrer din bolig

Vi ser desværre stadig mange låse derude som er 30+ år gamle, typisk fra boligens oprindelse. Låse har en generel lang levetid, og mange vælger først at få dem skiftet når problemet er opstået. Det kan både være at døren er gået i baglås, eller at der har været indbrud. Vi anbefaler montering af låse for at sikre din bolig.

Det ses også ofte at der har været indbrud “længere nede af vejen” og det har fået sat gang i tankerne om at få sikret sig bedre.

Få styr på dine låse inden problemet opstår. Det sparer dig både for en ekstra omkostninger, og en masse besvær. og måske endda et indbrud?

Vi leverer og monterer altid de bedste produkter på markedet, og til stærkt konkurrence dygtige priser. Der ud over går vi op i en god service fra start til slut.

Giv os et ring, eller send os en mail, meget gerne med et par billeder af de låse og døre der er tale om. Så vil vi råde og vejlede bedst muligt omkring montering af låse. Og er opgaven mere kompliceret kommer vi meget gerne forbi til en snak om mulighederne.

Omkodning af din lås

Omkod låsen og spar penge

Det kan være nærliggende at tro, at det er nødvendigt at skifte hele låsen ud og montering af nye låse, men ofte vil det løses hurtigere og nemmere med en simpel omkodning af låsen.

En omkodning af låsen betyder ganske enkelt at stifterne inde i låsen skiftes ud, så de gamle nøgler ikke længere virker i låsen. Når låsen er omkodet, får du derfor et nyt sæt nøgler af os, som du kan bruge med det samme.

Omkodning af låse af Låseservice København

Skal du have monteret en lås?

Klik på knappen her under, og kontakt os omkring dine ønsker.