Dørpumper & Dørlukker

Dørpumper og Dørlukker til private og erhverv

Dørpumper er på mange døre, men alligevel er det noget de fleste tager for givet. Dørpumper / dørlukker sørger for, at døren lukker automatisk. Har du brug for justering eller montering af en dørpumpe så kontakt os i dag.

Montering og reparation af automatisk dørlukker og dørpumpe

Spar på varmeregningen med dørpumpe

Dørpumper sparer på varmeregningen

En dørpumpe, også kaldet en dørlukker, er den mekanik, der sørger for automatisk at lukke døren efter dig. Du kender sikkert dørpumper fra din opgang eller fra hoveddøren på dit arbejde. En mere simpelt type af dørlukker kan dog også sidde på døre i private boliger. En dørlukker letter hverdagen for den travle, og er god for varmeregningen.

Vi giver konkurrencedygtige priser på montering og reparation af dørlukkere til private og erhverv.

Øg sikkerheden med automatisk dørlukker

Dørpumper øger sikkerheden

Forestil dig, at din opgangsdør ikke havde monteret en dørpumpe. Hvor mange beboere ville huske selv at lukke døren efter sig? Og hvor mange ubudne gæster ville være et skridt fra at have adgang til dit hjem? Med en dørpumpe sikrer du dig, at døren der skal holdes lukket bliver lukket hver gang.

Vi har mange års erfaring med levering og montering af dørpumper. Og i kraft af vores fordelagtige leverandøraftaler kan vi levere og montere dørpumper til en stærkt konkurrencedygtige pris.

Dørpumper og Dørlukker til erhverv

Står I med et større renoveringsprojekt eller nybyggeri?

Låseservice København tilbyder konkurrencedygtige priser på mekaniske dørpumper. Vi anbefaler typisk dørpumper fra Assa abloy og Dorma kaba til erhverv.

Vi står gerne for montering og justering af dørpumperne – eventuelt kombineret med installering af elektroniske låse, så jeres kunde får en nemmere hverdag.

Kontakt os for et superskarpt tilbud.

Optimér sikkerheden på kontoret

Øg trygheden med et sikkert kontormiljø

En kombination af dørpumper og elektroniske låsesystemer gør jeres kontor ekstra sikker. Sådan lukker døren automatisk efter medarbejderen og I kan styre meget præcist, hvem der har adgang til hvert rum i kontormiljøet.

Kontakt os for et godt tilbud.

Digitale og elektroniske låsesystemer monteret af låsesmed

Skal dørpumpen repareres?

Binder dørpumpen? Skal dørpumpen smøres eller repareres?
Vores låsesmed reparerer hurtigt jeres dørpumpe og kan montere en ny, hvis det er nødvendigt.

Vi kan ofte løse opgaven samme dag, I kontakter os.