Omkodning af låse

Spar penge på at omkode låsen frem for udskiftning

Har du brug for at få skiftet nøgler til din bolig eller andet, så kan det ofte klares med en omkodning af låsene. Her skifter vi stifterne i låsen, så gamle nøgler ikke længere virker – så du slipper for at hele låsen skal skiftes ud.

Omkodning af låse af Låseservice København
montering af låse af låsesmed i København og på Amager

Omkodning af låse er det billige alternativ til at skifte hele låsen

Det kan være nærliggende at tro, at det er nødvendigt at skifte hele låsen ud, men ofte vil det løses hurtigere og nemmere med en simpel omkodning af låsen. En omkodning af låse betyder ganske enkelt at stifterne inde i låsen skiftes ud, så de gamle nøgler ikke længere virker i låsen. Når låsen er omkodet, får du derfor et nyt sæt nøgler af os, som du kan bruge med det samme.

Vi har over 15 års erfaring som låsesmed og er eksperter i omkodning af låse, som en af vores hyppigste opgaver. Og vi omkoder alle typer låsecylindre fra Ruko og Dorma Kaba – både postkasse, hængelåse og døren til boligen.

Der er flere gode grunde til at få udskiftet eller omkodet låsen:

  • Du har overtaget en bolig og vil sikre dig, at der ikke er nøgler til boligen i omløb som du ikke kender til. Vi anbefaler altid du som minimum får omkodet alle låse ved overtagelse af en ny bolig. Det er den nemmeste måde at sikre, at kun du har adgang til boligen.
  • Du har mistet dine nøgler og vil sikre dig, at de ikke bliver fundet og brugt til at få adgang til din bolig. Det er særligt relevant, hvis dine nøgler er mistet sammen med f.eks. ID, der indeholder din adresse. I det tilfælde bør du få omkodet låsene hurtigst muligt.
  • Måske har en person, der ikke længere er ønsket i dit hjem, en nøgle som de ikke vil aflevere tilbage til dig. Så kan en hurtig og billig løsning være at omkode låsen.

Uanset årsagen, så kan omkodning af låsen ske hurtigt og smertefrit, og det vil oftest være den billigste løsning på problemet – og et godt alternativ til at udskifte hele låsen.

Vores råd er altid, at er du i tvivl, så få omkodet din lås. I værste tilfælde kan du risikere at forsikringen ikke dækker, hvis der ikke er tegn på indbrud fordi tyven har fået adgang med en nøgle.

Få én nøgle til alle dine låse

Få en og samme nøgle til alt

Hvis du er træt af store nøglebundter, fordi du både har nøgle til bolig, skur, postkasse, kælder og loft, så er det muligt at samle alle eller de fleste i én nøgle.

Ved at omkode låsene til de forskellige områder med samme stifter kan du lette det tunge nøglebundt og reducere de mange nøgler til én og samme nøgle.

Omkodning af låse Låsesmed på Amager

Skal du have omkodet din lås?

Klik på knappen herunder, og kontakt os omkring dine ønsker.